Børn og forældre

Jeg har i årevis arbejdet med børn, unge og voksne individuelt og sammen i forskellige private såvel som kommunale kontekster. Jeg har arbejdet med parterapi, familieterapi og gruppeterapi med både børn og voksne, og jeg har desuden en masse erfaring med forældrerådgivning og forældre i skilsmisse og konflikt.

For mig er det vigtigt at samarbejde med de voksne der er omkring et barn i problemer. Et barn kan ikke på egen hånd klare at vikle sig fri af problemer ved at tale med en psykolog. Barnet har særligt brug for, at forældrene ikke alene tager ansvar for problemets tilstedeværelse, men også for håndteringen af problemet. Et barns adfærd er, ligegyldig hvor urimeligt og ulogisk den kan synes, en invitation til at blive set og forstået af omverdenen, hvilket kræver både nysgerrighed, overskud og guidens – fra de voksne omkring det.

Icon

Ved mine møder med Karoline er jeg altid gået derfra med følelsen af, at jeg er blevet meget klogere på mig selv og min familie. Jeg (og mine omgivelser) kan se, hvor meget jeg har udviklet mig fra min start hos Karoline til nu. Karoline er fantastisk at sparre med, jeg er aldrig gået derfra med følelsen af, at jeg er forkert eller at min tvivlen på mig selv (som har givet mig tanken om, at jeg er forkert) er forkert. Da jeg startede hos Karoline, var det med en indsats, hvor jeg satte ærlighed og åbenhed i forreste række uanset, hvor slemt jeg end selv syntes det var, dette resulterede i en perfekt følelse af ligeværdighed mellem os. Karoline er fantastisk til at møde en, hvor man er, stiller nysgerrigt spørgsmål til samtalen, som gør man gennemtænker situationen og kan se tingene i et andet perspektiv.

Karen