Priser og regler for afbud

Priser for samtaler er følgende:

Individuel samtale, varighed 60 minutter – 1.300 kroner

Parterapi, varighed 90 minutter – 2.000 kroner

Supervision, varighed 60 minutter – 1.500 kroner

Betaling Der afregnes efter hver endt samtale, og du kan betale enten via bankoverførsel eller MobilePay.

Regler for afbestilling Du kan naturligvis altid aflyse en aftale hos mig. Afbud skal dog altid meldes pr. telefon eller mail senest 24 timer før den aftalte konsultation, ellers afregnes fuld takst.

Har du privat forsikring? 

Hos mig betaler mine klienter selv, medmindre de har en privat sundhedsforsikring eller har en forsikringsordning gennem deres arbejde. Såfremt du har har en sådan ordning, så kan du få dækket hele eller dele af dine udgifter til terapien.

Såfremt du har en privat sundhedsforsikring, kan du i mange tilfælde få fuld refusion for dine terapisamtaler. Ofte har forsikringsselskaberne et psykolognetværk, som de anbefaler dig at bruge, men det står dig for mange forsikringsselskaber frit for selv at vælge din psykolog, hvis du ikke ønsker en psykolog tildelt fra deres netværk. Efter endt samtale sendes dokumentation til dit forsikringsselskab eller Sygeforsikring Danmark og du vil herefter få refunderet dine udgifter efter reglerne.

Er medlem af Sygeforsikring Danmark?

Hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark yder de i et sygesikringsforløb et tilskud på 200 kr. pr. samtale med mig, og ved et helt selvbetalt forløb yder de 300 kr. i tilskud per samtale. Efter aftale kan jeg indberette til Danmark, hver gang vi har haft en samtale. Så vil Danmark efterfølgende godtgøre et beløb svarende til tilskuddet.

Læs mere om tilskudsreglerne på http://www.sygeforsikring.dk.

Hvis du har en henvisning fra lægen

Jeg har overenskomst med sygesikringen og tager mod henvisninger fra egen læge. Du kan læse mere om ordningen og tilskud her: psykologeridanmark.dk/psykologernes-arbejde/priser/

En session varer 45 min og koster 443,63 kr. første gang og herefter 369,92 kr. Mange klienter synes 45 minutter er for kort tid og mange vælger derfor en dobbelt-session på 90 minutter. Dette takseres med 2 henvisningsklip samt to gange egenbetaling efter de gældende takster

Betaling sker altid på stedet via MobilePay eller efter særlig aftale via bankoverførsel.

Ved afbud indenfor 24 timer skal man betale egenbetaling og bliver desuden frataget et klip.